Om OS

Mange mennesker inklusiv os selv lider lidt at spændinger, har ondt i ryggen, ondt i nakken måske hovedpine osv. Men i rigtig mange tilfælde, vel nok de fleste kan det klares med en god massagepistol, det hjalp hurtigt os og vi er nu 100% sluppet af med vores små skavanger og det er også slut med at betale til en Fysioterapeut.

Hvorfor massagepistoler?

Vi havde hørt om massagepistoler og købte en massagepistol på nettet, den gik desværre i stykker ret hurtigt og var også temmelig voldsom, vi fik den byttet og betalte lidt mere for at få en bedre kvalitet, den var desværre ikke bedre. Vi besluttede os så for at få testet en masse forskellige massagepistoler, nogle har vi kunne låne og andre har vi købt.

Fjern dine smerter

Alle der har lidt muskelspændinger, burde eje en massagepistol, du kan lindre/fjerne dine smerter hurtigt og effektivt når det passer dig morgen, middag eller aften, bare 10-15 minutter med massagepistolen engang imellem er nok til at gøre en stor forskel.

Opfylder vores høje krav

De pistoler vi har fundet frem til, opfylder alle de krav en god pistol skal have efter vores mening, kvalitet, driftssikker et godt batteri og med gode indstillings muligheder, de er alle yderst effektive og man kan virkelig mærke en forskel allerede efter få behandlinger. Med en lille indsats og en god pistol, kan man spare sig selv for mange smerter og Fysioterapi/ massør besøg.

Tilfreds eller pengene tilbage

Prøv det, er du ikke tilfreds sender du pistolen retur – Vi har 30 dages 100% tilfredsgaranti. Alle kan handle hos os, både privat, erhverv og institutioner Alle priser er inkl. moms Gratis fragt til pakkeshop

uddybende

Afspil video

Massagepistoler i høj kvalitet findes i forskellige modeller, kvaliteter og priser. Vi har testet mange forskellige pistoler og der er stor forskel i kvaliteten.

Vi har testet mange forskellige pistoler og der er stor forskel i kvaliteten.

En massagepistol er en investering i dit velvære og det kan betale sig at ofre lidt ekstra og købe kvalitet som kan tåle at blive brugt igen og igen og som du vil blive glad for i mange år.