SaLgs - og leverings betingelser

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Visa/dankort og mobilpay
Beløbet trækkes først, når varen afsendes.
Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i DKK og inkl. moms
Gratis fragt til GLS pakkeshop

Vi bestræber os på at sende din ordre senest 2-5 hverdage efter dit køb, skulle vi være uheldige at komme i leverings problemer får du straks besked om ny forventet leveringsdag.
Vi leverer varerne med GLS
Vi leverer til Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland.

100% Tilfredsgaranti i 30 dage
Ved køb af massagepistol har du altid 30 dages 100% fortrydelsesret, er du ikke tilfreds med dit køb tilbagebetale vi det fulde beløb indenfor 5 hverdage.
Varen må gerne tages i brug men skal sendes tilbage i pæn stand og i original indpakning.
(retur fragt skal du selv betale)

Ved køb af andre varer end massagepistoler gælder nedenstående regler
Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.billigemassagepistoler.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.
Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, med dit navn, adresse og ordre nummer hvor du oplyser, at du fortryder til
Danide
H P Christensensvej 1
3000 Helsingør
Email: info@danwave.dk

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til firmaadressen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Varer skal sendes retur med Postnord eller GLS ( vi har ingen fysisk butik )
Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.
Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger   ( returporto skal du selv betale )
Vi tilbagebetaler beløbet indenfor for 5 dage når vi har modtaget varen fra dig.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen
Skriv til os på info@danwave.dk

Fortrolighedspolitik
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@danwave.dk.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på:
www.danwave.dk
Firmaoplysninger ( vi har ingen fysisk butik )
Danide
H P Chritensensvej 1
3000 Helsingør
Tlf. 42517090
Email: info@danwave.dk
CVR 20 48 53 37