Dansk ejet shop

Shop
Massage
Pistoler

Alle der har lidt muskelspændinger, burde eje en massagepistol, du kan lindre/fjerne dine smerter hurtigt og effektivt når det passer dig morgen, middag eller aften, bare 5, 10 eller 15 minutter med massagepistolen engang imellem er nok til at gøre en stor forskel.

Massagepistolen er velegnet til fysioterapeuten, massøren, det private hjem, stillesiddende kontorpersonale, sportsfolket, i træningscentret eller mange andre steder, pistolerne vejer kun fra 600-900 gram så de er nemme at have med til træning eller på arbejde, hvor man nemt kan give sig selv massage også uden på tøjet.

 

Tre kvalitets massagepistoler

Tre udvalgte pistoler som vi har testet igen og igen, kvaliteten er i top hos dem alle. Vi sælger kun kvalitet og det vigtigste er at have tilfredse kunder.

Ønsker du ikke at betale kontant?

Hvis du ikke ønsker at betale kontant
Tilbyder vi 0% i rente 0% i gebyr igennem Viabill
Eksempel: pistolen koster kr. 1495,- så betaler du kr. 149,50,- i 10 måneder i alt kr. 1495,-

 

Super Pro Power

Der er nogle individuelle funktioner, hvor Pro pistolen er flagskibet. Læs mere om de enkelte produkter ved at trykke på dem.

Tilfredsgaranti 

Det vigtigste for os er at have tilfredse kunder, derfor tilbyder vi også uden tøven 30 dages 100% tilfredsgaranti, er du ikke tilfreds med pistolen, sender du den retur og du får dine penge igen.

Produkter